Het huis van Hein interieur+ontwerp+advies   info@hethuisvanhein.nl   06 133 583 19

event-styling

Een persoonlijk interieur dat perfect bij je past!

 

Een interieur zegt alles over het karakter van de bewoners. Daarom is mijn grootste uitdaging iedere keer weer om de persoonlijke wensen van de opdrachtgever te vertalen in een unieke, gezellige en karakteristieke sfeer. Want alleen zo creëren we samen een leefomgeving die aanvoelt als een warme jas.

 

Mooie mix van oud, nieuw, vintage en design

Ik geloof niet in een kant-en-klaar interieur dat je in één klap in de winkel koopt. Mijn stijl kenmerkt zich door een mix van oude en nieuwe materialen, vintage en design. Ik hou van het restylen van al aanwezige elementen, een mooi kleurenpalet, een persoonlijke noot én soms een leuke knipoog.

 

info@hethuisvanhein.nl of bel 06 133 583 19.

Wat vindt de klant?

 

We hebben een living die bestaat uit drie gedeelten; kamer en suite, eetkamer en serre. Qua inrichting lukte het ons niet een verbinding te maken tussen deze drie ruimten. Ellen heeft ons daarom geholpen met een aantal tips. Bestaande meubelen werden van een andere kleur voorzien en/of verplaatst. Verder werd, mede door de aanschaf van enkele nieuwe woonelementen, meer eenheid gecreëerd. Haar kracht zit in het bekijken van wat je met aanpassing van je bestaande meubelen en eventueel een andere (wand)decoratie al kan bereiken.

 

Ingrid & Frank